kurnell Kurnell

Kurnell - När ni behöver en tillfällig ledare

Kurnell

 

 

Få ert beslutade projekt att lyckas, när ni behöver det

 

Modellen kan vara att hyra in en interim ledare för det tidsbegränsade affärsprojektet, som måste komma igång och bli klart inom en utsatt tid.

Vi på Kurnell Interim hjälpa er.

 

Vi kan snabbt förmedla rätt profil på er önskade resurs. En person som har goda förutsättningar att kunna sätta sig in i de behov ert projekt har definierat. Målsättningen är att kunna erbjuda er en garanterad leverans och avstämning efter plan. Samt även tillgång till ett verkningsfullt nätverk för extra stöd om det kan behövas.

De konsulter som vi presenterar för er jobbar efter en gemensam modell för skapa framgångsfaktorer när ni engagerar en tillfällig ledare.

 

-        Skapar inga onödiga organisatoriska problem

-        Fokuserar på att få rätt saker, rätt utförda och i rätt tid

-        Ser till att du som konsult inte har en personlig agenda

-        Genomför uppdraget med målsättningen att göra sig själv överflödig.

-        Stöder projektmedlemmarna att ta ansvar, för att de skall lyckas.

Slutsats: Er interima ledare ska fungera som en coach och facilitator, med målet att få sakerna gjorda, genom att skapa samarbete och initiativkraft. Konsulten har en profil som tonar ner sitt eget ego för att koncentrera sig på att understödja och verkställa beslutat projektmål. Nyckeln är att aktivt delegera arbetsuppgifter, samt vägleda och utveckla talangfulla medarbetare.

 

 

Kontakta oss på tel +46 8 410 62 900 för en diskussion om en ledare att hyra.

 

 

 

Kurnell is a sister company to Bondi Executive Search who have more than 20 years experience of finding top talents. With our combined expertise and extensive network we can find the person you need and provide a professional high quality assessment. We’ll even save you a bunch of administration.